Uw bedrijf, instelling of beroep presenteren bij regionale loopbaanevenementen en LOB-bedrijfsbezoeken?

Beste beroepsprofessional,

We vinden het belangrijk dat leerlingen vaardigheden ontwikkelen die ze in staat stellen nu en in de toekomst passende stappen te kunnen zetten in hun loopbaan. Daarom besteden we regionaal aandacht aan activiteiten en projecten die bijdragen aan de loopbaanontwikkeling en de loopbaanvaardigheid van leerlingen.

U bent beroepsprofessional en daarmee EXPERT  en AMBASSADEUR van uw beroep. U weet als geen ander wat er aan vaardigheden en kennis nodig is om uw beroep uit te oefenen en welke vooropleidingen hier goed bij aansluiten. Wellicht kunt u uw kennis en ervaring delen en hiermee de leerlingen en hun ouders inspireren. Door uw verhaal te vertellen en iets te laten zien krijgen de leerlingen een beter beroepsbeeld. En voor u de kans om uw toekomstige werknemer te ontmoeten. We vragen uw bijdrage om deze activiteiten mogelijk te maken.  

Tweede LOB-bedrijfsbezoek

Ook deelnemen? Laat dan uw gegevens achter.

  Binnen welk profiel of welke profielen valt uw beroep? U kunt meerdere profielen selecteren.

  Voor welke activiteiten mogen we u benaderen? U kunt meerdere activiteiten selecteren.

  Oproep:

  We zijn op zoek naar bedrijven of instellingen waar een kleine groep begeleiders en vmbo-leerlingen die interesse hebben in uw branche, op bezoek mogen komen. Ook zijn we opzoek naar beroepsprofessionals die voorlichtingen willen verzorgen en/of deel willen nemen aan de speeddates met leerlingen.

  Meerwaarde voor u als organisatie

  Meerwaarde voor uw organisatie

  Omdat u tijd en energie investeert om deze activiteiten mogelijk te maken, willen we ook wat voor u en uw organisatie terugdoen. Zo willen we uw logo opnemen op de pagina ‘partners’ wat zorgt voor meer exposure en naamsbekendheid voor uw organisatie. We bieden u de mogelijkheid om in contact te komen met jongeren – de toekomstige werknemers – en ze te enthousiasmeren voor uw beroep en organisatie. Daarnaast schrijven de leerlingen die deelnemen aan de bedrijfsbezoeken een artikel voor u over hun ervaring en contact met uw organisatie